Llom de porc Wellington amb salsa de magrana i cruixent de verdures
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Una placa de pasta de full
- Farina
- Una branca de llom de porc d'un quilo aproximadament
- Sal
- Pebre negre en pols
- Herbes provençals
- Oli d'oliva
- Cruixent de verdures (el trobareu ales meves receptes)
- Salsa de magrana (la trobareu a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Una safata rectangular gran de porcellana
Una safata refractària gran
Una paella gran
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta de full
Un pinzell
Un bol de vidre mitjà
Un a safata plana amb un paper de cuina
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, fem la salsa de magrana com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
A part, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i un cop fregit, ho reservem en una safata plana amb un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Seguidament, espolsem farina en el marbre de la cuina, i amb el corró, estirem la pasta de full, i amb l'altre corró la punxem, i la reservem.
A continuació, en una paella amb un raig d'oli, sofregim el llom de porc salpebrat i espolsat amb les herbes provençals fins que estigui ben daurat, i tot seguit, el fiquem damunt la pasta de full, i l'emboliquem tot segellant-lo per les puntes.
Tot seguit, fem unes tires de pasta de full, les fiquem damunt la pasta de full fent com un guarniment, ho pintem tot plegat amb ou batut, i ho posem en el forn amb la safata refractària, i ho enfornem a 180º, durant quaranta minuts, i un cop cuit ho retirem del forn, i deixem que refredi una mica.
Tot seguit, tallem el llom en talls d'un dit de gruix, i els fiquem a la safata de porcellana de forma escalopada, i ho tornem a enfornar deu minuts més, cobrim els talls de llom amb la salsa de magrana, i a la part de baix posarem una renglera de cruixent de verdures, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor Cuina per les festes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2248 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.