Amanida d'escarola amb pedrers d'ànec en confit amb vinagreta d'anxoves
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una escarola grossa
- Vinagreta d'anxoves (la trobareu a les meves receptes)
- Dotze tomàquets tipus xerri
- 200 grams d'olives verdes trencades (sense gust d'all)
- Deu pedrers d'ànec en confit
- Oli d'oliva
- Conyac
5 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una safata rectangular gran de porcellana
Una paella gran
Un bol mitjà
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, netegem l'escarola, la tallem en trossos petits i la fiquem en el bol de vidre, juntament amb els tomàquets tallats en dues meitats, i les olives trencades, i ho reservem.
A part, fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta, i un cop feta, la afegim juntament amb els altres ingredients del bol de vidre, ho barregem tot ben barrejat, i ho reservem.
Seguidament, tallem els pedrers en làmines fines, els fiquem en una paella amb un raig d'oli d'oliva, els saltem tres minuts, els flamegem amb un raig de conyac, i els reservem.
A continuació, fiquem l'amanida d'escarola en una safata de porcellana ben repartida, i tot seguit, escampem per sobre els pedrers laminats que estiguin calents, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta, la podem fer amb escarola normal, o escarola "perruqueta" que és mes fina.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1724 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.