Magret d'ànec a la graella amb allioli i escalivada
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Graellada
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un magret d'ànec de mida grossa
- Sal
- Pebre negre en pols
- Allioli
- Un pebrot vermell
- Una albergínia mitjana
- Una ceba grossa
- Oli d'oliva
- Aigua
2 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Dos plats plans grans
Unes pinces per la graella
Un morter amb la seva ma
Una safata fonda pel forn
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament, en una safata fonda, fiquem: el pebrot vermell, la ceba, i l'albergínia amb un pessic de sal, un bon raig d'oli d'oliva, un dit d'aigua, i ho enfornem a 180º, fins que tot plegat ja estigui escalivat, ho retirem del forn, i ho deixem refredar. Quan ja tot plegat és fred, ho pelem, ho tallem en trossos menuts, ho fiquem en el bol de vidre, ho salpebrem, hi afegim un raig d'oli d'oliva, ho remenem tot ben remenat, i ho reservem.
A part, en el morter, fem un allioli de la manera tradicional, i un cop fet, el reservem.
Seguidament, tallem el magret d'ànec en talls de mig dit de gruix, de manera que en surtin uns dotze talls, els salpebrem i els posem a coure damunt la graella fins que estiguin cuits al nostre gust, i ja els podrem posar en forma de mitja lluna a la part de dalt de cada plat, amb una espàtula plana, els untem amb una mica d'allioli, i a la part de baix del plat, fem un niu amb l'escalivada, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor-hivern La cuina de la graella Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1531 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.