Carn de vedella amb bolets variats
Ingredients
- 4 o 6 talls de carn de vedella, (tapa plana o tall rodó)
- Una ceba de cuinar mitjana
- Un tomàquet madur
- Una pastanaga
- Julivert.
- 1/4 de bolets
- Una pastilla d' avecrem de verdures
- Sal
2 racions
Elaboració
Posa la ceba, el tomàquet rentat sense llavors i el julivert en el got del minipímer, tritura i reserva.
Ara posa en una paella o cassoleta oli que s'escalfi, enfarina la carn i dóna-li un parell de voltes sense deixar que es faci molt (només que agafi color) i la poses en un plat. Reserva.
Tot seguit posa la salseta i la pastanaga a rodanxes a la paella, dóna-li unes voltes i afegeix la pastilla esmicolada, remena i posa la carn, cobreix d'aigua i que es faci a foc mitja 50 minuts (vigila que no s'enganxi) després posa els bolets i la sal uns 10 minuts mes.
1h 15min
Notes
Acompanya el plat amb un bol d'arròs bullit.
També ho pots fer només amb moixernons o només amb xampinyons.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2525 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.