Paella d'arròs amb tripa de bacallà
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Marca per paelles (la trobareu a les meves receptes)
- 500 grams d'arròs tipus bomba Montsià
- Una picada d'all, oli i julivert feta amb la batedora elèctrica
- Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
- 800 grams de tripa de bacallà
- Oli d'oliva
5 racions
Utensilis
Una paellera per cinc racions
Uns estalvis
Batedora elèctrica
Elaboració
Primerament, en una paellera amb un rajolí d'oli d'oliva, fiquem tres cullerots de marca per paelles juntament amb la tripa de bacallà dessalada tallada a trossos regulars, afegim l'arròs i tres cullerades de picada, i ho remenem tot ben remenat, i acte seguit, afegim el fumet de peix fins arribar a les nanses, i deixem que arrenqui el bull uns deu minuts.
A continuació, corregim de sal i ho enfornem a 180º,uns deu minuts més, i ja ho podrem retirar del forn, i ho deixarem reposar cinc minuts, tapat amb un drap net, i seguidament, ja ho podrem servir a taula, amb uns estalvis a sota.
Etiquetes: La cuina dels arrossos La meva cuina del bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2613 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.