Broquetes de llonganissa de porc i xampinyons amb salsa d'escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 24 xampinyons de mida mitjana
  • 32 trossos de llonganissa (botifarra crua) de porc de 4 centímetres de llarg
  • Salsa d'escalivada [Veure recepta]
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata de porcellana rectangular gran
Vuit broquetes de fusta llargues
Un cassó gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, fem la salsa d'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, netegem els xampinyons, els hi tallem el peu, i els saltem en una paella amb un raig d'oli d'oliva salpebrats, fins que estiguin cuits, i els reservem.
Tot seguit, en la mateixa paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els trossos de botifarra crua, i quan ja estan cuits, els reservem.
A continuació, muntem les broquetes de la següent manera: primer clavem un tros de botifarra, tot seguit, un xampinyó, i així anem muntant la broqueta fins arribar fins al final.
Un cop muntades totes les broquetes, les posem a la safata de porcellana, les cobrim amb una mica de salsa d'escalivada cadascuna, i ja les podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1711 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: