Broquetes de llonganissa de porc i xampinyons amb salsa d'escalivada
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Broqueta
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 24 xampinyons de mida mitjana
- 32 trossos de llonganissa (botifarra crua) de porc de 4 centímetres de llarg
- Salsa d'escalivada
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata de porcellana rectangular gran
Vuit broquetes de fusta llargues
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, fem la salsa d'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, netegem els xampinyons, els hi tallem el peu, i els saltem en una paella amb un raig d'oli d'oliva salpebrats, fins que estiguin cuits, i els reservem.
Tot seguit, en la mateixa paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els trossos de botifarra crua, i quan ja estan cuits, els reservem.
A continuació, muntem les broquetes de la següent manera: primer clavem un tros de botifarra, tot seguit, un xampinyó, i així anem muntant la broqueta fins arribar fins al final.
Un cop muntades totes les broquetes, les posem a la safata de porcellana, les cobrim amb una mica de salsa d'escalivada cadascuna, i ja les podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor-hivern La cuina de les broquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1711 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.