Llenties estofades amb arròs
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 300 g de llenties pardines
- 150 gr. d’arròs bomba
- 1/2 litre d’aigua
- 1/2 litre de brou vegetal
- 50 g de xoriço
- 50 g de botifarra negra
- 50 g de botifarra blanca
- 2 Tomàquets madurs petits
- 2 Cebes de Figueres mitjanes
- 1 Pebrot verd
- 2 Alls
- 2 Fulles de llorer.
- Oli d’oliva verge extra
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Rentem les llenties i les escorrem.
Trinxem les dues cebes i tallem els tomàquets en quatre parts i el pebrot ben petit.
Posem un bon raig d’oli en una cassola de fang i hi posem la ceba trinxada, el pebrot tallat petit i els dos dents d’alls a rodanxes
Ho deixem sofregir uns 5 minuts i hi afegim el tomàquet, i ho deixem coure uns 10 minuts més.
Passats els 10 minuts hi afegim les llenties.
Hi tirem el 1/2 litre d’aigua tèbia i el 1/2 de brou que també tebi.
Ho salpebrem.
Ho deixem bullint a foc suau uns 30 minuts, i seguidament hi tirem l’arròs amb el xoriço i les botifarres tallat tot ben petit.
Ho deixem bullir uns 15 minuts més.
Ja ho podem servir.
1h 5min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4222 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.