Canyes ensucrades i farcides de crema
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Per la massa: 250 g de farina
- 5 cullerades d'oli
- 150 ml d'aigua
- 1 culleradeta de llevat royal
- Sucre per arrebossar
- Per la crema: 500 ml de llet
- 3 rovells d'ou
- 50 g de maizena
- 1 branca de canyella
- 1 pell de llimona
- Sal
12 racions
Utensilis
12 canyes d'uns 15 cm
1 corró
1 pinces
1 cassó
1 ganivet
1 manega de pastisseria
1 batedor de manual
1 bol
1 mesurador
Elaboració
Poseu la farina en forma de volcà amb el llevat, en el centre, poseu-hi l'oli, l'aigua i un polsim de sal, poc a poc es barreja amb la farina, fins a formar una massa fina i compacta. Deixeu la massa en forma de bola en repòs uns 10 minuts, després estireu-la amb el corró formant un quadre.
Talleu tires a la mida de les canyes que tingueu, enganxa la pasta amb una mica d'aigua, desprès d'haver-se enrotllat a la canya.
Fregiu-les amb oli calent, deixeu-les daurar-se, poseu-les damunt d'una reixeta perquè escorrin l'oli i als pocs minuts traieu-les de les canyes i deixeu-les refredar.
Prepareu la crema pastissera i farciu amb la mànega pastissera, desprès passeu-les per sucre.
1h
Notes
es pot farcir de nata, crema o trufa
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2717 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.