Filets de llobarro a la papillota
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Estació: primavera
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Quatre llobarros de ració (300 grams aproximadament) cadascun
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Tres pastanagues tallades a juliana fina
- Tres porros tallats a juliana fina
- Un carbassó tallat en juliana fina
- 200 grams de xampinyons laminats
- Vi blanc
4 racions
Utensilis
Una placa plana pel forn
Quatre trossos grans de paper d'alumini
Unes tisores
Una espàtula metàl·lica plana
Un wok gran
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, fregim totes les verdures i els xampinyons salpebrats, tot donant voltes amb l'ajuda del mànec del wok, fins que tot el conjunt estigui ben cuit, i ho reservem.
A part, netegem els llobarros, els escatem i els filetegem traient de cada llobarro dos filets.
Seguidament, posem dos filets de llobarro capiculats al damunt d'un full de paper d'alumini, els salpebrem, i a sobre afegim un llit de les verdures saltades, amb un rajolí de vi blanc i oli d'oliva, i tot seguit, ho tanquem com un sobre de carta,i el segellem per totes les vores fins que quedi ben hermètic i tot seguit posem els quatre sobres a la placa del forn, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que els sobres s'han inflat, cosa que voldrà dir que el llobarro ja és cuit.
A continuació, retirem les papillotes del forn i les fiquem al damunt de cada plat, amb les tisores les tallem en forma rectangular, i així mateix les podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera Cuina de quaresma La cuina de les papillots Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1732 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.