Potatge de cigrons amb espinacs i patates
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de cigrons cuits
- 500 grams d'espinacs frescos
- Cinc patates de mida mitjana
- Sofregit de tomàquet
- Brou de pollastre casolà
- Tres alls aixafats
- Una ceba tendra picada
- Una fulla de llorer
- Oli d'oliva
- Sal
- Vi blanc
5 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Una sopera de porcellana
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva sofregim : la ceba picada, els alls aixafats i una fulla e llorer.
Quan tot plegat ja està ben fregit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet i mig got de vi blanc i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim tres litres de brou de pollastre, i deixem que arrenqui a bullir uns vint minuts, i tot seguit afegim els espinacs i els cigrons i deixem que segueixi bullint.
A part pelem les patates, les tallem en quadrats regulars i les afegim a la cassola amb la resta d'ingredients, abaixem el foc, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat fins que les patates estiguin cuites, i ja ho podrem retirar del foc, ho posem a la sopera i ja la podrem servir a taula acompanyada de cinc plats fondos.
1h 30min
Etiquetes: La cuina dels potatges Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2753 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.