Cranques al vi

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Cranques grans fresques però mortes
  • 2 Ous cuits
  • 1 Gotet vi blanc
  • Sal
  • Llorer
  • 1 Raig de brandi

2 racions

Elaboració

Posem en una cassola àmplia aigua a bullir amb un raig de brandi,
llorer i 4 bones cullerades de sal, amb els ous i ho deixem coure
durant 10 minuts.
Traiem els ous i hi fiquem les cranques de mar.
Quan arrenqui el bull comptem 20 minuts.
Traiem la closca i tirem les ganyes
Traiem el líquid i el posem a la batedora amb la carn de la closca, els ous i el vi blanc
Ho triturem i ho posem dins dels les closques amb ous picats.
Donem uns cops a les potes perquè es pugui extreure millor la carn de dins.
Ja es pot servir el plat.

40min


Recepta de cuina de Cranques al vi
Cranques al vi.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1094 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: