Cranques al vi
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 Cranques grans fresques però mortes
- 2 Ous cuits
- 1 Gotet vi blanc
- Sal
- Llorer
- 1 Raig de brandi
2 racions
Elaboració
Posem en una cassola àmplia aigua a bullir amb un raig de brandi,
llorer i 4 bones cullerades de sal, amb els ous i ho deixem coure
durant 10 minuts.
Traiem els ous i hi fiquem les cranques de mar.
Quan arrenqui el bull comptem 20 minuts.
Traiem la closca i tirem les ganyes
Traiem el líquid i el posem a la batedora amb la carn de la closca, els ous i el vi blanc
Ho triturem i ho posem dins dels les closques amb ous picats.
Donem uns cops a les potes perquè es pugui extreure millor la carn de dins.
Ja es pot servir el plat.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1094 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.