Espinacs amb panses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 g d'espinacs congelats
  • 50 g de panses
  • 40 g de mantega
  • 100 cc de crema de llet
  • Sal

2 racions

Elaboració

Posem a coure els espinacs congelats en aigua bullint durant 30 minuts.
Els escorrem bé fins que treguin tota l'aigua.
Posem la mantega a escalfar i fregim les panses fins que estiguin inflades.
Afegim la crema de llet i quan comenci a bullir ja podem tirar els espinacs.
Remenem bé fins que quedi tot ben barrejat.
Deixem refredar una mica i ja tindrem el plat a punt de menjar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2479 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: