Espinacs amb panses
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 500 g d'espinacs congelats
- 50 g de panses
- 40 g de mantega
- 100 cc de crema de llet
- Sal
2 racions
Elaboració
Posem a coure els espinacs congelats en aigua bullint durant 30 minuts.
Els escorrem bé fins que treguin tota l'aigua.
Posem la mantega a escalfar i fregim les panses fins que estiguin inflades.
Afegim la crema de llet i quan comenci a bullir ja podem tirar els espinacs.
Remenem bé fins que quedi tot ben barrejat.
Deixem refredar una mica i ja tindrem el plat a punt de menjar.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2479 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.