Bacallà al romesco amb bròquil i mongetes del ganxet
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Cinc lloms de bacallà dessalats d'uns 200 grams cadascun (aproximadament)
- Oli d'oliva
- Farina
- Un bròquil de mida mitjana
- 300 grams de mongetes del ganxet cuites
- Sal
- Romesco el trobareu a les meves receptes
- Conyac
- Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
5 racions
Utensilis
Una cassola marinera metàl·lica gran
Uns estalvis
Un cassó gran
Una escorredora
Un batedor de varetes
Elaboració
En un cassó gran amb aigua i sal, bullim el bròquil tallat en botons, fins que estiguin cuits al "dente", els escorrem i ho fregim en una paella amb un raig d'oli juntament amb les mongetes del ganxet, i quan tot el conjunt ja està fregit, ho reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva fregim els lloms de bacallà prèviament enfarinats, i quan ja són ben daurats, els reservem.
A continuació en una cassola marinera, fiquem un got de conyac, el flamegem i tot seguit afegim quatre cullerots de romesco i ho remenem amb el batedor de varetes.
Seguidament, afegim quatre cullerots de fumet i deixem que arrenqui a bullir a foc baix durant uns vint minuts, i tot seguit afegim: el bacallà, el bròquil i les mongetes, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La meva cuina del bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1487 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.