Llibrets de llom de porc farcits amb escalivada i formatge, amb patates fregides a quadres
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Milanesa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Deu llibrets de llom ja fets
- Deu llesques de formatge per fondre
- Escalivada (la trobareu a les meves receptes, com a "la meva escalivada")
- Oli d'oliva
- Pa ratllat
- Farina
- Tres ous batuts
- Sal
- Cinc patates de mida mitjana
5 racions
Utensilis
Una paella gran
una paella fonda
Una safata rectangular gran de porcellana
Una aranya de filferro
Una safata plana amb un paper de cuina
Una pala metàl·lica plana
Un bol gran de vidre
Elaboració
Primerament, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop feta i pelada, la picolem una mica amb el ganivet i la reservem en un bol de vidre.
Seguidament,pelem les patates, les tallem en quadrats i les fregim en una paella amb oli d'oliva fins que estiguin daurades, i amb l'aranya de filferro les anem ficant en una safata plana amb un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
A continuació, agafem els llibrets oberts, els farcim amb una mica d'escalivada i un tall de formatge per fondre, tanquem els llibrets i amb la pala plana metàl·lica els aplanem una mica, els salem, els passem per farina, ou batut i pa ratllat, i els fregim amb oli d'oliva fins que estiguin ben daurats, i ja els podrem posar a la safata de porcellana ben arrenglerats i escalopats, a la part de sota, farem un llit amb les patates fregides a quadres, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina dels llibrets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2275 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.