Amanida Primavera
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis patates de mida mitjana
- Aigua
- Sal
- Una safata de tomàquets xerri
- Quatre ous bullits
- Una ceba tendra picolada
- Una llauna de tonyina amb oli d'oliva mitjana
- 150 grams d'olives arbequines
- Vinagreta d'anxoves (la trobareu a les meves receptes)
5 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una safata de porcellana plana
una batedora elèctrica
un pot per la batedora
Una cassola metàl·lica fonda
Elaboració
En una cassola fonda amb aigua i sal, bullim les patates amb pell i quan ja són cuites al "dente", les refredem, les pelem, i les tallem en quadrats regulars, i les fiquem en el bol de vidre.
A part, fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Tot seguit,tallem els tomàquets xerri en dues meitats, i els fiquem en el bol juntament amb les patates, i tot seguit afegim les olives, la tonyina esmicolada i la ceba picolada, ho remenem ben remenat i seguidament afegim els ous bullits tallats a trossos regulars, i la vinagreta d'anxoves en força quantitat, ho menem ben remenat, i tot seguit ho repartim en la safata de porcellana, i ja tenim llesta l'amanida per servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Amanides de primavera Cuina de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3086 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.