Salsa d'alvocats
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- La part blanca de tres porros
- Quatre alvocats
- Mig litre de nata líquida
- Sal
- Nou moscada en pols
- Oli d'oliva
- Maizena (si cal)
- Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
10 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una batedora elèctrica
Un colador fi
Una llengua de goma
Un atuell amb tapa
Un batedor de varetes
Un cassó mitjà
Elaboració
Primerament, en un cassó amb un raig d'oli d'oliva sofregim els porros picolats i quan ja són ben daurats, hi afegim els alvocats pelats i tallats a trossos menuts salpebrats i amb un polsim de nou moscada.
Seguidament, afegim un cullerot de brou i la nata líquida, i deixem que arrenqui el bull a foc baix durant quinze minuts, i tot seguit, passem la batedora elèctrica, ho colem amb el colador fi i ho passem en el cassó on acabarem de fer la salsa.
Amb el foc baix, anem remenant la salsa amb el batedor de varetes, ho corregim de sal i d'espessor si cal, i un cop feta la salsa, la fiquem en un atuell amb tapa i la guardem a la nevera fins que ens faci falta.
1h 10min
Notes
Aquesta salsa, és molt adient per: amanides, peixos i carns.
Etiquetes: Lenigmàtic món de les salses Salsa d'estiu Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2121 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.