Espàrrecs blancs de conserva, arrebossats amb pernil dolç i formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quinze espàrrecs blancs de conserva tipus "cojonudos"
  • Quinze talls de pernil dolç tallats fins
  • Quinze talls de formatge tipus "tranxetes"
  • Farina
  • Pa ratllat
  • Quatre ous batuts
  • Oli d'oliva
  • Un enciam tipus Iceberg tallada a juliana

5 racions

Utensilis

Una safata de porcellana gran
Una paella gran
Un atuell de plàstic pla
Una safata metàl·lica plana amb un paper de cuina
Un bol de vidre gran
Una safata metàl·lica plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, netegem l'enciam, la tallem a juliana molt fina, i l'escampem per damunt la safata de porcellana, i la reservem.
Seguidament, en el marbre de la cuina estenem els quinze talls de pernil dolç, els hi afegim un tall de formatge en el centre, i els emboliquem com si fos un caneló, els passem per farina, ou batut, i pa ratllat, i els fregim en una paella amb força oli d'oliva, i quan ja estan daurats, els anem traient i els posem a la safata plana amb un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
A continuació, els anem posant a la safata de porcellana damunt el llit d'enciam, i ja els tenim llestos per servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, també pot formar part dels aperitius per celebrar les revetlles que s'apropen.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2122 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: