Taboulé amb ceba tendra i tonyina

Ingredients

  • 200 g de cuscus mitja
  • Suc de 1 llimona
  • 2 cebes tendres
  • 1pebrot vermell escalivat
  • 200 g de tonyina de llauna amb oli
  • Julivert
  • Fulles de menta (opcional)
  • Sal i vinagre
  • Oli

4 racions

Elaboració

Es posa en un bol el cuscus amb el doble de volumen d'aigua calenta i el suc de la llimona, i es deixa reposar 1 hora. Després, es sala i s'escorre, si queda aigua. Deixeu-ho refredar.
Peleu les cebes, talleu-les a làmines i poseu-les en aigua i vinagre. Després escorreu-les.
Talleu el pebrot a tires o trossets petits.
Escorreu la tonyina i esmicoleu-la.
En un bol, s'hi barregen tots el ingredients. S'amaneixen amb oli i s'hi posen unes fulles de menta per damunt per decorar.
S'ha de servir fred.

Notes

si us agrada podeu aprofitar l'oli de la tonyina, sempre que sigui d'oliva.
podeu fer servir cebes normals picades com per fer sofregit.
Aquesta recepta bé del Liban e Iran.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1946 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: