Taboulé amb ceba tendra i tonyina
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 g de cuscus mitja
- Suc de 1 llimona
- 2 cebes tendres
- 1pebrot vermell escalivat
- 200 g de tonyina de llauna amb oli
- Julivert
- Fulles de menta (opcional)
- Sal i vinagre
- Oli
4 racions
Elaboració
Es posa en un bol el cuscus amb el doble de volumen d'aigua calenta i el suc de la llimona, i es deixa reposar 1 hora. Després, es sala i s'escorre, si queda aigua. Deixeu-ho refredar.
Peleu les cebes, talleu-les a làmines i poseu-les en aigua i vinagre. Després escorreu-les.
Talleu el pebrot a tires o trossets petits.
Escorreu la tonyina i esmicoleu-la.
En un bol, s'hi barregen tots el ingredients. S'amaneixen amb oli i s'hi posen unes fulles de menta per damunt per decorar.
S'ha de servir fred.
Notes
si us agrada podeu aprofitar l'oli de la tonyina, sempre que sigui d'oliva.
podeu fer servir cebes normals picades com per fer sofregit.
Aquesta recepta bé del Liban e Iran.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1946 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.