Coc amb taronja confitada i xocolata

Ingredients

  • *
  • Un parell de taronges grosses
  • *
  • Mitja rajola de xocolata 70%
  • *
  • 3ous
  • *
  • 100g de mantega (en pomada)
  • *
  • 1 got de llet (mida got de vi)
  • *
  • 200g de sucre
  • *
  • 200g de farina
  • *
  • 1 sobre de llevat

8 racions

Elaboració

Confitem la taronja:Tallem una taronja a rodantxes primetes, les posem en un pot cobert d'aigua amb tres cullerades de sucre.
Ho deixem a foc ben baixet fins que vegeu que gairebé s'ha begut tot el líquid (entre tres quarts d'hora i una hora).
Posem les rodantxes, sense gens de suc, en un plat i ho deixem un parell de dies perquè s'assequin una mica.
Després ja les podeu fer servir o conservar-les en un pot de vidre, ben tapades.

Ara ja podem fer el coc:

Amb la batedora barregem tots els ingredients seguint aquest ordre, ous, sucre, mantega, llet, farina barrejada amb el llevat.
Tallem la taronja confitada a dauets i la barregem amb els trossets de xocolata, ho enfarinem una mica i ho aboquem a la massa.
Tindrem un motlle, en el meu cas de corona, preparat perquè no s'enganxi i hi abocarem la massa que posarem a coure, al forn preescalfat a 200º uns 40-45 minuts.

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4729 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Aquest coc deu ser boníssim i molt elaborat. De seguida que pugui el faré.
Dolça diu:
Celebro que t'agradi Àngels. Si el fas ja em diràs què t'ha semblat.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: