Rogers o molls fregits amb mongetes de Santa Pau
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tempura
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos rogers o molls de mida mitjana
- Oli d'oliva
- 200 grams de mongetes de Santa Pau cuites
- Sal
- Farina
1 racions
Utensilis
Una paella gran
Una paella mitjana
Una safata plana
Elaboració
Primerament, netegem els rogers, els escatem, els hi tallem el cap, els salem i els enfarinem, i tot seguit en una paella amb un raig d'oli d'oliva els fregim ben fregits, fins que estiguin ben daurats, i els reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les mongetes fins que estiguin ben fregides, i ja les podrem ficar a la part de baix del plat en que servirem els rogers, i a la part de dalt, posarem els rogers, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Notes
Aquesta recepta és per un comensal, però farem tants plats com comensals seguin a taula.
Etiquetes: Cuina de primavera-estiu La cuina de les fregitel·les Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2447 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.