Mandonguilles amb salsa de verdures i bolets
Categoria:
Carns
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 g de carn picada mixta
- 2 ous
- 2 llesques de pa
- 6 grans d’all
- 100 ml de vi blanc
- 100 ml d’aigua
- Sal, pebre, julivert i oli
- 1 carbassó amb pell
- 2 pastanagues
- 1 ceba
- 1 porro
- 150 g de bolets camagrocs
- 150 g de bolets rossinyols
4 racions
Elaboració
Es barregen les carns, els alls picats, el julivert, sal i pebre, S’hi afegeix la molla de pa mullada i els ous, barregeu-ho i feu les mandonguilles i fregiu-les lleugerament amb oli i reserveu-les per posar-les a la salsa.
En una cassola, poseu-hi 4 cullerades d’oli, es tallen les verdures a quadrets i ofegueu-les durant 8 minuts. Els bolets s’escalden amb aigua durant 3 minuts. A les verdures s’hi afegeixen el vi i l’aigua dels bolets. Deixeu-ho coure uns 7 minuts.
Passeu las verdures per la picadora i la salsa ha de quedar lleugera. Quan la salsa comenci a bullir, afegiu-hi les mandonguilles, els bolets i deixeu-ho coure uns 4 minuts perquè agafin el gust de tot.
Serviu-ho calent.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2650 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.