Salsa d'anxoves

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2cullerades de crema d'anxoves
  • 3 o 4 anxoves
  • 2 rovells d'ou dur
  • 2 grans d'all
  • 5 cullerades d'oli
  • 1 culleradeta de vinagra (opcional)

Elaboració

Picar les anxoves, els alls i els rovells al morter.
Afegir la crema d'anxoves i una mica de vinagre.
Remenar bé, anant afegintl'oli fins que quedi lligat i la salsa cremosa.

10min

Notes

Indicada per carns i també per peixos freds.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2068 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: