Salsa d'anxoves
Categoria:
Salses
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
![Afegir valoració](/icons/add.gif)
Ingredients
- 2cullerades de crema d'anxoves
- 3 o 4 anxoves
- 2 rovells d'ou dur
- 2 grans d'all
- 5 cullerades d'oli
- 1 culleradeta de vinagra (opcional)
Elaboració
Picar les anxoves, els alls i els rovells al morter.
Afegir la crema d'anxoves i una mica de vinagre.
Remenar bé, anant afegintl'oli fins que quedi lligat i la salsa cremosa.
10min
Notes
Indicada per carns i també per peixos freds.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2067 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.