Salsa de mostassa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 tubo de crema de mostassa
  • 1 rovell d'ou dur
  • 2 cullerades de maionesa
  • 1/2 brik de nata líquida
  • Suc de 1/2 llimona
  • 1/4 l. d'oli d'oliva - sal - pebre

Elaboració

Barrejar la mostassa amb la maionesa.
Afegir el rovell d' ou trinxat, la nata i el suc de llimona, sal i pebre al gust.
Passar tot pel minipimer, afegint l'oli fins que quedi cremós.

10min

Notes

Indicada per acompanyar pollastre i llom a la planxa.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1389 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: