Salsa de curry

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 10 gr. de curry en pols (2 cullerades)
  • 50 gr. de mantega
  • 50 gr. de farina
  • 1 ceba tarllada
  • 1/4 de l. de brou de carn o vardures
  • Sal

Elaboració

Sofregir la ceba ratllada amb la mantega fins que estigui daurada.
Afegir la farina i el curry al sofregit, sense parar de remenar.
A poc a poc anar afegint el brou sense deixar de remenar fins que espeseixi.

15min

Notes

Aquesta salsa serveix per acompanyar molts plats: arrossos, carns, verdures...

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1641 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: