Salsa de curry
Categoria:
Salses
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
![Afegir valoració](/icons/add.gif)
Ingredients
- 10 gr. de curry en pols (2 cullerades)
- 50 gr. de mantega
- 50 gr. de farina
- 1 ceba tarllada
- 1/4 de l. de brou de carn o vardures
- Sal
Elaboració
Sofregir la ceba ratllada amb la mantega fins que estigui daurada.
Afegir la farina i el curry al sofregit, sense parar de remenar.
A poc a poc anar afegint el brou sense deixar de remenar fins que espeseixi.
15min
Notes
Aquesta salsa serveix per acompanyar molts plats: arrossos, carns, verdures...
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1641 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.