Salsa al pebre vert

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 50 gr. de mantega
  • 50 gr. de farina
  • 1 brik de nata o crema de llet
  • 1 copa de conyac
  • Grans de pebre vert

Elaboració

Daurar la farina amb la mantega.
Afegir a poc a poc la crema de llet i el conyac sense deixar de remenar fins que quedi cremosa
Al final afegir els grans de pebre.
És aconsellable servir calenta.

10min

Notes

Per acompanyar filet de carn, llomillets de porc, pollastre a la planxa...

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3339 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: