Escarola amb romesco, bacallà, ganyims, olives negres d'Aragó i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una escarola de mida gran
  • El meu romesco [Veure recepta]
  • 300 grams de bacallà esqueixat
  • 300 grams de ganyims
  • 200 grams d'olives negres d'Aragó
  • 300 grams de mongetes del ganxet cuites

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata rectangular gran de porcellana
Dos bols de vidre mitjans
Uns guants de làtex per la cuina

Elaboració

Primerament, fem el romesco com explico a la meva recepta i un cop fet, el guardem a la nevera.
Tot seguit, fiquem tant el bacallà com els ganyims cadascun en un bol de vidre coberts amb aigua freda, i deixem que es dessalin d'un dia per altre.
En el moment de preparar l'escarola, la netegem ben neta a raig d'aixeta, la tallem en trossos petits, i la posem en el bol de vidre gran.
Seguidament, hi afegim: les olives negres, les mongetes del ganxet, el bacallà ben esmicolat, i els ganyims tallats a trossos ben menuts, i tot seguit hi afegim dos cullerots de romesco, i amb les mans (amb els guants posats), ho remenem tot ben remenat, i seguidament, ho posem en una safata de porcellana tot ben repartit, i ja ho tindrem a punt per servir a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1759 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: