Llenties estofades amb arròs
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 gr. de llenties Pardines
- 50 gr. d'arròs rodó o bomba
- 150 g de daus entre vedella i xoriço
- 1 litre i quart d'aigua filtrada o mineral
- 1 tomàquet
- 2 pastanagues
- 2 grans d'all
- 2 fulles de llorer
- Oli, sal i pebre
3 racions
Elaboració
Tallem el tomàquet a quarts i les pastanagues a rodanxes. Rentem bé les llenties.
Posem un raig d'oli d'oliva verge en una olla i hi afegim tots el ingredients excepte l'arròs. Hi tirem 1 litre i quart d'aigua tèbia, sal i pebre.
Deixem que arrenqui el bull i tapem amb un plat ple d'aigua. L'objectiu de posar-hi un plat a sobre és que no s'evapori el líquid de dins l'olla.
En una paella saltem els daus de vedella i xoriço, salpebrats.
Ho tindrem bullint a foc suau 45 minuts, a continuació hi tirem l'arròs amb els daus de vedella i xoriço.
Ho deixem bullir un quart d'hora més.
Traiem del foc i deixem reposar 30 minuts.Això ens acabarà de donar cos a l'estofat.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2392 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.