Coulis de menta
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Licor
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un litre de llet sencera
- Una fulla de gelatina
- Licor de menta "pipermint"
- 200 grams de sucre
- 8 rovells d'ou
10 racions
Utensilis
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Un atuell de plàstic amb tapa
Elaboració
Primerament en un cassó gran, posem els rovells d'ou juntament amb el sucre, i amb el batedor de varetes, ho remenem enèrgicament, fins que la barreja quedi tirant a blanc.
A part, agafem una fulla de gelatina, i en un bol petit la posem a remullar, i la reservem.
Seguidament,afegim la llet i un bon raig de licor de menta, posem el foc baix, hi afegim la fulla de gelatina escorreguda, i anem remenant amb el batedor de varetes procurant que no arribi a bullir,i quan ja veiem que te una textura espesa, ho retirem del foc i deixem que refredi, i quan ja ho tenim ben fred, ho posem en un atuell amb tapa, i ho guardarem a la nevera fins el moment que necessitem fer-ho servir.
45min
Notes
Ara que ja comencem a estar en l'època estiuenca, aquesta recepta és molt adient per acompanyar qualsevol gelat de boles o de tall, així com pastissos gelats.
Etiquetes: Cuina de primavera-estiu La cuina dels coulisos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1739 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.