"Panna cotta"

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 litre de nata o crema de llet espessa, de l'especial per muntar
  • 200 ml de llet
  • 120 gr. de sucre
  • 1 pal de canyella i pela de llimona (opcional)
  • 1 sobre de gelatina neutra en pols (10 gr)

6 racions

Elaboració

Bullim la nata amb el sucre, la canyella i llimona. Ho apartem del foc quan arrenqui el bull.
Escalfem la llet al microones i dissolem la gelatina en la llet calenta. L'afegim a la nata
encara calenta i ho barregem bé.
Colem bé la barreja. Un cop colada podem fer servir la batedora per integrar-la bé.
Col·loquem la barreja en motlles individuals i ho refredem a la nevera un mínim de 3 hores,
aproximadament, fins que estigui ben quallada.
Ho podem servir amb un coulis de fruits vermells.

25min

Notes

No incloem en el temps el necessari de tenir a la nevera.


Recepta de cuina de "Panna cotta"
"Panna cotta".
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1919 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: