Ceba caramel·litzada amb panses de Corint
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Confitures
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre cebes de mida mitjana
- 200 grams de panses de Corint
- Sal
- Sucre
- Vinagre de Mòdena
- Vi negre
- Mel
- Oli d'oliva
10 racions
Utensilis
Una paella gran
Un atuell de plàstic amb tapa
Una espàtula de fusta
Un cassó gran
Un colador fi
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua, escaldem les panses durant set minuts, i un cop escaldades, les escorrem i les reservem.
Seguidament, en una paella gran amb un raig d'oli,posem les cebes tallades en juliana ben fina, les espolsem amb un pessic de sal i un pessic de sucre, i a foc baix deixem que vagin coent-se.
Quan la ceba ja comenci a estar tova, hi afegim un raig de vinagre de Mòdena i un raig de vi negre, i deixem que redueixi.
A continuació, hi afegim un bon raig de mel i les panses, ho remenem amb l'espàtula de fusta, i deixem que s'acabi de coure fins que veiem que la ceba ja esta ben caramel·litzada, la posem en un atuell amb tapa, i quan ja estigui freda, la podem guardar a la nevera fins el moment que la necessitem.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2085 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.