Lluç guisat amb bolets i patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: kosher
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 lloms de lluç (prèviament congelats durant al menys 24 hores per a evitar risc d'anisakis)
- 62 grams de gírgoles de panical o xampinyons blancs o xiitakes
- Mitja ceba
- Mig pebrot vermell
- 3 patates petites
- Mitja culleradeta de farina
- Mitja culleradeta de pebre vermell
- Mitja llauna petita de pèsols
- Sal al gust (poca perquè el fumet ja aporta sal)
Per al fumet:
- Espines de peix
- Mig pebrot
- Mig tomàquet
- Mitja ceba
- Mig porro
- Sal
- Llorer
3 racions
Elaboració
1. Comencem fent un bon sofregit amb les verdures indicades per al fumet. A continuació hi afegim les espines de peix, cobrim d'aigua, posem una mica de sal i llorer i deixem coure a foc lent durant 20 minuts. Un cop fet el fumet colem i reservem.
2. En una cassola hi tirem la ceba i el pebrot vermell.
3. Seguidament hi afegim les patates pelades i tallades a daus petits (també les podem fer a daus grans si ho preferim).
4. Incorporem la farina i el pebre vermell i refoguem un minut.
5. Cobrim amb el fumet, afegim els pèsols i cuinem uns 20 minuts depenent de la mida de tall de la patata, als 10 minuts posarem el lluç i els bolets perquè quedi tot al seu punt just.
6. Afegim el lluç i els bolets i tapem. Deixem cuinar uns 8-10 minuts fins que el lluç estigui fet. També dependrà de la mida dels talls, per la qual cosa ho anirem controlant.
Notes
La recepta original seria amb cloïsses que s'han substituït per bolets, i inclouria caps de gambes per al fumet que s'han exclòs. D'aquesta manera la recepta és kosher.
Etiquetes: Bolets Patates Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2124 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.