Brou depuratiu per l'organisme
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 litres d'aigua mineral
- 2 branques d’api ben trossejat
- 1 pastanaga
- 1 xirivia
- 1 porro
- 1 nap a poder ser varietat Daikon (elimina líquids i greixos)
- 1 ceba gran ben picada
- 1 carxofa (opcional)
- Una mica de col tallada en trossos petits (opcional)
- Un bon grapat de julivert
- Una mica de gingebre ratllat (ajuda a desinflar-nos)
- Un pessic de sal
- Un rajolí d’oli d’oliva
2 racions
Elaboració
Rentem i tallem els ingredients.
En una olla hi posem l'aigua mineral amb una mica de sal i, en fred, hi afegim tots els ingredients. Ho portem a ebullició i ho deixem bullir a foc lent, 30 minuts.
Ho colem i prendrem com un brou (consomé), abans dels àpats. Cal fer-lo cada 15 - 20 dies.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5008 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.