Filets de lluç a l'anglesa
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Fritada
Típica de: Regne Unit
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos filets de lluç
- Oli d'oliva
- Una patata de mida mitjana
- Sal
- Un ou fresc
- Mantega clarificada (no margarina)
- Una llimona
- Farina
- Pa ratllat
1 racions
Utensilis
Una paella fonda
Una safata plana amb un paper de cuina
Un bol de vidre gran
Dues safates planes
Una espàtula metàl·lica plana
Un bol de vidre mitjà
Elaboració
Primerament pelem la patata, la tallem en tires i la fregim amb oli d'oliva fins que estiguin ben daurades i les reservem.
A part, en un bol de vidre posem una mica de mantega, la desfem en el microones fins que estigui líquida, i la reservem.
Seguidament, agafem els filets de lluç, els salem, els passem per farina, ou batut i pa ratllat, i tot seguit els tornem a passar per ou batut i altra vegada per pa ratllat,i els fregim amb oli ben calent, fins que estiguin ben daurats, i abans de posar en el plat, els posem en una safata amb un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
En el moment de servir-ho, posem els filets en el plat, hi posem una mica de la mantega clarificada i un rajolí de suc de llimona pel damunt, i tot seguit hi afegim un niu de patates fregides, i ja ho tenim llest per servir-ho a taula.
45min
Notes
Aquesta recepta és per una persona, però farem tantes racions com comensals seguin a taula.
Aquesta recepta la fèiem en un hotel que hi ha en el cap Salou, on la majoria d'hostes eren anglesos, i agradava molt.
Etiquetes: La cuina dels arrebossats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2593 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.