Romanesco al vapor amb cansalada viada, nabius i fruits secs

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 romanesco
  • 1 pastanaga
  • 1 grapat de nabius
  • 1 grapat avellanes torrades (o altres fruits secs)
  • 2 tires de cansalada viada
  • 1 got brou de verdures
  • 3-4 alls
  • 1 ceba mitjana o 1/2 gran
  • Un polsim de comí mòlt
  • Sal i pebre negre
  • Oli d'oliva verge extra

2 racions

Elaboració

Rentem i trossegem en arbrets el romanesco.
En una paella amb tapa amb forat, perquè pugui sortir el vapor, sofregim els alls pelats i laminats. Després hi afegim la ceba i, quan està tova, la pastanaga pelada i trossejada en quadradets i la cansalada viada, també, tallada a quadradets.
Ho salpebrem una miqueta i ho deixem coure uns 4 o 5 minuts.
Hi afegim el romanesco trossejat, els nabius i els fruits secs. Donem unes voltes per barrejar-ho tot. Ho tornem a salpebrar a gust.
Hi aboquem el brou de verdures, un polsim de comí i ho barregem tot. Tapem la paella i deixem-ho cuinar al vapor uns 8 minuts. Ho provem de sal i pebre. Ja es pot servir.

25min


Recepta de cuina de Romanesco al vapor amb cansalada viada, nabius i fruits secs
Romanesco al vapor amb cansalada viada, nabius i fruits secs.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Romanesco al vapor amb cansalada viada, nabius i fruits secs
Romanesco al vapor amb cansalada viada, nabius i fruits secs.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Romanesco al vapor amb cansalada viada, nabius i fruits secs
Ceba, alls, pastanaga, cansalada viada, nabius i avellanes. Pendent d'afegir-hi el brou i el romanesco.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1184 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: