Truita de tomàquet
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
1 racions
Utensilis
Un bol de vidre mitjà
Una paella mitjana
Una espàtula de fusta
Elaboració
En un bol de vidre batem tres ous amb un pessic de sal i els reservem.
A part, fem el tomàquet concasé com explico a la meva recepta, i un cop fet, en posem dues cullerades juntament amb els ous, ho remenem, i tot seguit en una paella mitjana amb un raig d'oli fem una truita rodona, i un cop feta ja la podem servir a taula.
30min
Notes
Aquesta recepta és per un comensal, però farem tantes truites com persones seguin a taula.
Etiquetes: La cuina de les truites Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2736 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.