Llobarro al forn

Una recepta fàcil, ràpida i sense espines. Els plats senzills ben elaborats no tenen per ser menys bons que els plats complicats.

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 2 llobarros nets i sense espines
  • 1/2 kg de patates Canabek
  • 1/2 got de vi blanc o de cava
  • 1/4 de litre de caldo de peix que hem preparat amb el caps i les espines dels llobarros.
  • un raig d'oli verge d'oliva
  • un polsim de Sal
  • un polsim de Pebre
  • 3 grans d’all

4 racions

Elaboració

Pelarem les patates i les tallarem a rodelles de 1/2 cm de gruix aproximadament. Les posarem repartides al fons d'una plata per anar al forn.
A part sofregim tres dents d’all tallats a làmines ben fines perquè ens quedin cruixents i ho afegim a les patates, amb el vi blanc, el caldo de peix, un posin de sal i de Pebre.
Posarem la plata al forn al màxim de temperatura amb aire calent i la deixem fins que les patates quedin torradetes.
Després traurem la plata del forn i afegirem les supremes de peix repartides sobre el llit de patates. Afegim un raig d'oli i un polsim de sal sobre el peix i tornarem a posar la plata al forn durant uns 5 minuts més aproximadament. Sense ventilador.

30min

Notes

Es pot servir amb una mica de maionesa casolana feta amb ous de pagès, oli de girasol i 1/2 dent d'all i acompanyar el plat amb un bon vi blanc de dominació d'origen Empordà.


Recepta de cuina de Llobarro al forn

Esperar que les patates estiguin ben torradetes

Recepta de cuina de Llobarro al forn

Un plat perfecte

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2939 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: