Endívies al roquefort

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues safates d'endívies netes (que trobarem a qualsevol mercat)
  • 150 grams de formatge de Roquefort o blau (si no el volem tant fort de gust)
  • 1 pot de nata per muntar.
  • Un got de llet fresca

4 racions

Elaboració

- Posarem les endívies en una safata rodona, formant una mena de flor.
- Posarem el formatge, la llet i la crema de llet en un bol i ho trinxarem amb la batedora
manual.
- Tirarem aquesta salsa (que procurarem quedi una mica espessa) per damunt les endívies.
I llestos!

10min

Notes

És un plat ràpid i amb bona presentació. Podem posar enmig de la safata mitja llimona tallada en forma de flor, i fulles de julivert.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5624 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Montserrat Bosch Masdeu diu:
Molt bona; es podria fer amb iogurt en comptes de crema de llet i llet?

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: