Esqueixada de bacallà amb romesco

Ingredients

  • 300 grs. de bacallà esqueixat i dessalat.
  • Oli verge d'oliva i sal.
  • Escarola.
  • Ceba tendra.
  • Dos alvocats.
  • Olives farcides d'anxova.
  • Romesco si pot ser fet de casa.
  • All i julivert picat.

4 racions

Elaboració

Posarem en una safata un llit d'escarola, i l'amanirem amb sal i oli.
Després, el bacallà, i anirem ficant els altres ingredients.
Ceba, alvocat a trossets, all i julivert.
I finalment, hi posarem les olives i el romesco.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4570 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Josuè O'Donell diu:
Com talles l'escarola?
Teresa Vives Mariné diu:
A trossets petits.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: