Plat fred de pèsols i gambes
Es tracte d'una amanida especial que la podeu reservar per aquells dies que voleu menjar bé.
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 400 g de pesols extra fins
- 300 g de gamba vermella
- 2 mangos
- 120 g de salmó fumat a dauets
4 racions
Elaboració
Vullir els pèsols al vapor durant 15 minuts.
A part passar les gambes per la planxa amb un raig d'oli d'oliva verge i pelar-les.
Pelar els mangos i tallar-los a dauets petits (1x1x1 cm).
Es tracte d'un plat fred i per tan haurem de refredar els pèsols i les gambes abans d'unir amb la resta d'ingredients.
Amanir amb un raig d'oli d'oliva. Quasi bé no es necessari afegir sal.
20min
Notes
Es un primer ideal per exemple per combina'l amb uns calamars a l'andalusa de segon
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4517 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.