Plat fred de pèsols i gambes

Es tracte d'una amanida especial que la podeu reservar per aquells dies que voleu menjar bé.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 400 g de pesols extra fins
  • 300 g de gamba vermella
  • 2 mangos
  • 120 g de salmó fumat a dauets

4 racions

Elaboració

Vullir els pèsols al vapor durant 15 minuts.
A part passar les gambes per la planxa amb un raig d'oli d'oliva verge i pelar-les.
Pelar els mangos i tallar-los a dauets petits (1x1x1 cm).
Es tracte d'un plat fred i per tan haurem de refredar els pèsols i les gambes abans d'unir amb la resta d'ingredients.
Amanir amb un raig d'oli d'oliva. Quasi bé no es necessari afegir sal.

20min

Notes

Es un primer ideal per exemple per combina'l amb uns calamars a l'andalusa de segon


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4721 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: