Rap al pebre verd amb patates a lo pobre
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre talls de rap de 250 grams cadascun (aproximadament)
- Patates a lo pobre per quatre racions
- Oli d'oliva
- Un pot petit de pebre verd
- Nata líquida per muntar
- Sal
- Farina
- Conyac
- Mantega
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata fonda pel forn
Quatre plats de porcellana plans
Una espàtula metàl·lica plana
Elaboració
Primerament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i un cop fetes les reservarem dintre el forn apagat.
A part, salem els talls de rap, els enfarinem i els fregim una mica en una paella amb oli d'oliva i els reservem.
Tot seguit en una paella posem sis nous de mantega juntament amb dues cullerades de pebre verd a foc baix, i els anem saltant durant set minuts, seguidament afegim un raig de conyac, ho flamegem i hi afegim un got de nata líquida, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim els talls de rap a la paella, corregim de sal i quan veiem que ja són cuits al nostre gust, agafem quatre plats, en el centre fem un llit de patates a lo pobre, al damunt posem un tall de rap, el napem amb la salsa de pebre verd, i ja ho tindrem llest per servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina marinera La cuina del rap Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2911 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.