Pastis de coco
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per microones
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 125g de farina
- 1 culleradeta de llevat en pols
- 125g de mantega tova
- 140g de sucre
- 1 sobre de sucre vainillat
- 3 ous
- 125g de coco ratllat
- 125g de xocolata negra
8 racions
Utensilis
1 bol
1 forquilla
1 llengua
1 vas mesurador
1 bascula
1 motlle
1 espàtula
1 bol petit per fondre la xocolata al microones
Elaboració
Preescalfar el forn a 180º
Untar amb mantega i enfarinar el motlle.
Tamisar la farina amb el llevat.
Treballeu la mantega en un bol fins a obtenir una pomada i afegiu-hi els sucres.
Incorporeu-hi els ous d'un en un, sense deixar de batre.
Afegir la farina i el coco ratllat.
Abocar la massa al motlle.
Enfornar durant 40-45 minuts.
Deixeu-ho refredar sobre una reixeta.
Es pot cobrir amb xocolata negra.
sucre vainillat
La mantega i el sucre es millor es millor barrejar-la amb el puny de la ma, d'aquesta manera amb la escalfor del puny quedar més aviat tova
1h
Notes
La xocolata es opcional
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4681 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.