Arròs a la milanesa
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Milanesa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 300 grams d'arròs tipus bomba
- Un cullerota de sofregit de tomàquet
- Brou de pollastre
- Una porció de mantega(no margarina)
- Quatre xampinyons frescos de mida grossa
- Dos llesques de pernil dolç
- Una ceba mitjana
- Vi blanc
4 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Una cullera de fusta
Elaboració
Primerament, fem el brou com explico a la meva recepta i un cop fet, el colem i el reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, fem el sofregit de tomàquet com explico a la meva recepta i un cop fet el reservem.
Tot seguit, piquem la ceba i la saltem a la paella amb un bon tros de mantega a foc baix, i quan ja comença a estar mig cuita, hi afegim: el pernil tallat a juliana ben fina, els xampinyons tallats a la brunesa ben menuda, i quan tot plegat ja és mig cuit, hi afegim: l'arròs, un cullerot de sofregit de tomàquet, i un got de vi blanc, ho remenem tot ben remenat, i tot seguit hi afegim dos cullerots de brou de pollastre calent, anem remenant amb la cullera de fusta i si cal afegir-hi més brou, fins que veiem que l'arròs ja es en el seu punt de cuit, corregim de sal i ja el tindrem a punt per servir a taula.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1830 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.