Mil fulls de patata amb herbes provençals
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 o 9 patates (les meves eren petites)
- Herbes provençals
- Pebre
- Sal
- 100 ml crema de llet
- 2 ous
- 75 gr de formatge ratllat
- 8 gr llevat royal
4 racions
Elaboració
Tallarem les patates ben fines, si pot ser amb mandolina millor. Agafarem un motlle de silicona i hi posarem un llit de patata, sal pebrerem i hi posarem herbes provençals, després una altra capa de patata, sal, pebre i herbes provençals, així successivament fins omplir el motlle. En un bol batrem els ous amb una mica de sal, després afegirem la cema de llet i finalment el llevat. Batrem bé i ho posarem per sobre de les patates procurant que arribi a tots els racons. Per sobre hi posarem el formatge ratllat i enfornarem uns 40 minuts a 180º. Desmotllarem i ja el tenim llest per menjar com a entrant o com a acompanyament. El podem servir a talls o amb un rajolí de vinagreta de fruits vermells.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5387 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.