Barquetes de salmó
Categoria:
Amanides i plats freds
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 200 grs. de salmó fumat
- 150 grs. de ceba tendra
- 12 olives negres sense pinyol
- 25 grs. de cogombrets ("pepinillos")
- 2 cullerades de postre de tàperes (alcaparres) N'hi entren unes 15 ó 20
- 2 cullerades soperes de maionesa
- 1 cullerada sopera d'oli d'oliva
Opcionalment:
- 2 endívies, o una barra de pa tallada a llesques, o torrades (de pa de motlle) untades amb mantega.
4 racions
Elaboració
Picar tots els ingredients ben finets, barrejar-los i "c'est fini"
Si podeu fer-ho una o dues hores abans de menjar, i deixar-ho que reposi al frigorific, encara és més bo.
15min
Notes
Servir el "picadillo" en unes fulles crues d'endívia, fent de barquetes. (Es pot deixar les endívies sobre la taula, i que cada comensal es prepari les barquetes al seu gust). També es pot menjar simplement posant-lo sobre llesques fines de pa (tipus montadito), o com uns canapès sobre torrades de pa de motlle prèviament untades amb mantega.
Si es fa alguna d'aquestes darreres presentacions, amb pa, el "picadillo" allarga molt més, i llavors aquesta quantitat serveix per a 6 ó 8 comensals.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1527 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.