Pà o pastís de bacó amb olives i nous

Categoria:
Recepta per

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 125 gr de farina per reposteria
  • 2 ous
  • 100 ml d'oli
  • 100 gr de bacó en tires
  • Olives farcides
  • Nous
  • 1/2 sobre de llevat royal (8gr)
  • 75 gr de formatge ratllat (jo vaig posar emmental)

6 racions

Elaboració

Barrejar la farina i el llevat, afegim els ous i ho batem bé, fins que quedi amb una textura cremosa, afegim l'oli i seguim barrejant. Seguidament afegim el formatge i acabem de barrejar-ho bé.
En un motllo hi posem una part de la massa, afegim unes quantes olives ben seques, si cal les eixugueu, trossos de bacó i nous ben picadetes, posem una mica més de massa i repetim l'operació. Acabem de posar la resta de massa i si voleu podeu deixar-lo així o afegir-hi més olives per donar un toc de color i ho posem al forn calent a 190º uns 30 a 45 minuts.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1423 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: