Calamar anellat
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 calamar mitjà per persona
- 1 ou
- farina de blat
- 1 culleradeta de llevat
- pa per fer un entrepà
- 1 tomacó
- oli i sal
1 racions
Elaboració
Prepararem el pa amb tomàquet com sempre.
Tallarem el calamar ja net tal com es veu a la fotografia: Posem un ganivet pel mig i el tallem a tires per la part de sobre. La de sota ha de quedar sencera.
I l'arrebossarem per fer-lo a la romana: ou batut i passat per la farina barrejada amb el llevat. I el fregim.
Jo tinc una manera d'enfarinar que queda molt bé: poso la farina en un bol que es pot tapar i el sacso. Així queda molt ben arrebossat.
Se serveix posant el calamar en forma d'anella.
15min
Notes
És un entrepà ideal per a veure un partit de futbol. Aquest entrepà és típic a Madrid (amb la llicència del pa amb tomàquet que és molt nostre). Servit amb una cervesa molt fresca seria bo pel Real Madrid/Barça. De pas fer un petit homenatge a Damm pel seu anunci que és 100% essència catalana.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2024 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.