Quinoa amb verdures

Ingredients

  • 200 grs. de quinoa
  • aigua (el doble de la quinoa)
  • 1 "cacito" de verdures Knorr
  • 1 carabassó petit
  • 1 ceba mitjana
  • 1 pastanaga
  • 4 cullerades (sopa) d'oli d'oliva
  • sal i pebre
  • curry (al gust)

4 racions

Elaboració

Rentarem la quinoa en un colador i la posarem a remull mentre preparem les verdures netes i tallades a dauets.
Posarem l'oli d'oliva en una paella i dexarem que les verdures s'estovin. Tot seguit escorrem la quinoa i l'afegim a la paella.
Donem un parell de remenades i salpebrem. Afegim l'aigua i el "cacito" -ho dic així perquè és el producte amb textura de gel que utilitzo enlloc dels "cubitos" de caldo.
També es pot substituir per un caldo vegetal.
Deixem que cogui uns 25 minuts a foc mitjà.
Si ens agrada el gust del curry el podem posar. A mí m'encanta i em recorda el meu pare. Encara guardo els "currys" que ell feia servir.

30min

Notes

Podem preparar la quinoa de diverses maneres. Es cuina com l'arròs. Aquest cop l'he feta com a guarniment i que també es pot menjar com a primer plat.
La quinoa fa més de 3000 mil anys que es cultiva. A Sudamèrica és comú en molts països i també és una font d'ingressos per a molts pagesos. No conté gluten i és de fàcil digestió. Té moltes altres propietats.
Ja es troba en supermercats a la parte de menjar estranger i també en botigues de dietètica. Té un preu molt assequible.


Recepta de cuina de Quinoa amb verdures
Quinoa
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

14617 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Xavier Bla Bla diu:
Bona recepta, súper senzilla i ràpida. M'encanta la quinoa però mai havia pensat en posar-hi curry, i m'ha sorpès gratament.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: