Tartaletes de carbassó i gambes

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 làmina pasta de full
  • 2 carbassons
  • 1 ceba
  • 75 gr de cues de gambes pelades
  • 100 gr formatge parmesà ratllat
  • 2 ous
  • 150 ml nata líquida
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Per començar rentarem i ratllarem els carbassons, picarem la ceba i reservarem. Ara anem a fer les tartaletes , extendrem la pasta de full i amb un tallapastes rodó farem porcions més grans que els motllos on es fornejaran. Forrarem els motlles amb paper de plata i hi posarem una mica de farina, posarem la pasta de full, punxarem amb una forquilla i les fornejarem uns 15 minuts a 200º. Posarem el carbassó i la ceba picada a una paella amb una mica d'oli, quan es comencin a estovar, afegim les gambes, salpebrem, esperem uns 5 minuts i reservem. En un bol batrem els ou, salpebrerem i afagirem la nata i el parmesà, barrejarem bé i tot seguit afegirem les verdures amb les gambes. Posarem una porció de la mescla a cadascuna de les tartaletes i fornejarem durant 25 minuts a 180º. Podem servir com entrant o acompanyament.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3810 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: