Tartaletes de carbassó i gambes
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 làmina pasta de full
- 2 carbassons
- 1 ceba
- 75 gr de cues de gambes pelades
- 100 gr formatge parmesà ratllat
- 2 ous
- 150 ml nata líquida
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Per començar rentarem i ratllarem els carbassons, picarem la ceba i reservarem. Ara anem a fer les tartaletes , extendrem la pasta de full i amb un tallapastes rodó farem porcions més grans que els motllos on es fornejaran. Forrarem els motlles amb paper de plata i hi posarem una mica de farina, posarem la pasta de full, punxarem amb una forquilla i les fornejarem uns 15 minuts a 200º. Posarem el carbassó i la ceba picada a una paella amb una mica d'oli, quan es comencin a estovar, afegim les gambes, salpebrem, esperem uns 5 minuts i reservem. En un bol batrem els ou, salpebrerem i afagirem la nata i el parmesà, barrejarem bé i tot seguit afegirem les verdures amb les gambes. Posarem una porció de la mescla a cadascuna de les tartaletes i fornejarem durant 25 minuts a 180º. Podem servir com entrant o acompanyament.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3810 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.