Pasta allo scoglio (marisc)

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 gr musclos
  • 250 gr de cloïses o xirles
  • 400 gr de pasta
  • 100 gr cues de gambes
  • 4 grans d'all
  • 1 ceba
  • 12 tomaquets xerri
  • Vi manzanilla

4 racions

Elaboració

Començarem netejant bé els musclos i les xirles, i ho deixarem amb aigua freda i sal durant un parell d'hores. Aixafarem els alls i els sofregirem amb una mica d'oli i quan estiguin rossets hi afagirem els musclos i un bon raig de manzanilla i apujarem una mica el foc. A mesura que els musclos es vagin obrint els anirem traient i reservem el caldo que hagin deixat. A la mateixa paella i amb els mateixos alls fem el mateix amb les xirles. Un cop cuites retirem el caldo i els alls i farem servir la mateixa paella per sofregir la ceba picada ben petita. Quan estigui rossa afegim els tomàquets tallats per la meitat i anem remenant fins que els tomàquets estiguin cuits. Tot seguit afegirem els musclos i les xirles i les gambetes, que prèviament haurem sofregit, amb els caldos que hem reservat, deixem un parell de minuts. Finalment afegim la pasta que tambè haurem cuit abans.
Remenem una mica perquè la pasta agafi el gust i ja la tenim llesta per menjar.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1299 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: